Maak kennis met enkele oplossingen voor het bleken van tanden met een minimale prijs

Als u een klein budget heeft nitril handschoenen zwart, maar er naar verlangt om uw glazuur om welke reden dan ook te laten bleken, dan is een kijkje bij de tandarts geen uitstekende keuze. Deze zijn over het algemeen erg duur, maar u bent verzekerd van het vakkundig uitgevoerde werk. De bleekgel die ze gebruiken zijn vaak van topkwaliteit, evenals het aantal tinten dat het in je tand of tand kan geven, is meestal meer.

This image has an empty alt attribute; its file name is 14tandenbleeksets.jpg

Maar aangezien u geen dollars heeft, is de enige optie die nog over is om te investeren in mensen boven de toonbank met zeer goedkope tandenbleeksets. In de afgelopen tien jaar zijn ze in reputatie gegroeid, omdat ze efficiƫnt kunnen zijn als ze op de juiste manier worden gebruikt. Toegankelijk op de markt varieerde nu van emaille bleeklepels tot zelfgemaakte mengsels met waterstofperoxide en zuiveringszout!

Een van de meest gewilde objecten die tegenwoordig worden gebruikt, zijn bleekstrips. Deze strips lijken voorgeladen met gels en zijn eenvoudig te gebruiken. Ze worden normaal gesproken elke keer een half uur tot een uur gedragen, twee keer per dag. Voor het beste resultaat zijn tien oplossingen nodig. Dit is vaak een vrij korte periode omdat andere remedies ongeveer twee maanden nodig hebben om op het eindresultaat te wijzen. Een van de minpunten van bleekstrips is het feit dat het een branderig gevoel kan veroorzaken wanneer het samen met het tandvlees in contact komt. Daarnaast richt het zich alleen op de voortand, wat suggereert dat je eindigt met tweekleurige tanden!

Nog een andere techniek die de voorkeur heeft, is het gebruik van bleeklepels voor tanden. Er zijn in principe twee soorten te koop: de universele 1 samen met het assortiment op maat. De op maat gemaakte variƫteit vereist dat in het algemeen een mal wordt vervaardigd, waarna de maker wordt gestuurd om de bak te genereren. Het probleem is altijd dat in het geval dat de mal niet correct wordt opgebouwd, de gel misschien tango kan worden met al je tandvlees en er mogelijk een infectie kan ontstaan. Een ander nadeel is dat in het geval dat u het niet effectief heeft gebruikt, de witmakende impact mogelijk niet gelijk is.

Wat betreft het bleken van emaille met een verlaagd prijskaartje, is de meest betaalbare waarschijnlijk de zelfgemaakte combinatie met waterstofperoxide en zuiveringszout. De resulterende combinatie wordt op het glazuur gecoat en nog steeds door uzelf achtergelaten voor een bepaald tijdsinterval waarna u de mond kunt spoelen. Het resultaat zou echter niet zo goed zijn als de andere bleekmiddelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *